Categories
Filma

Get Out (2017) – Recensim

Filmat me temë racizmin nuk janë të rrallë viteve të fundit, sidomos pas vlerësimeve goxha pozitive nga kritikët dhe esnafet e ndryshme. Në radhë të parë, kur