Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Ghost in the Shell (2017) – Recensim

Keni dëgjuar zërin e ëmbël të Scarlett Johansson tek ‘Her’? Si flet ashtu me një të çuditshëm me atë zë engjëllor që e bën të gjorit të dashurohet edhe në sistem operativ për dallim prej njerëzve të tjerë afër tij, për shembull në Amy Adams. Keni parë hundën e saj minimale dhe atë pjesën që …