Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Gladiator (2000)

“Nothing happens to anione that he is not fitted by nature to bear” Pleqtë thonë “njeri osht ma i fortë se guri”. Dhe fatlum janë ata të cilët nuk përshkruhen nga kjo fjali e trashëguar me vite, e që sigurisht nuk e kemi dëgjuar për së pari te ‘Gladiator’. Filmi i Ridley Scott tregon historinë …