Showing: 1 - 2 of 2 RESULTS
harley quinn
TV Reviews

Harley Quinn – Sezoni 2 (me spoilera)

Pas një sezoni të parë fantastik, sezoni i dytë nis me Gothamin të përjashtuar nga Shtetet e Bashkuara. Dhe tashti që sundohet nga kriminelët, edhe ata kanë vendosur të ndahen ndërmjet vete. Ju kujton ndonjë vend? Kosovën? Ncuk, këtu ka shumë diell. E çmendur me pushtetin, Harley Quinn provon t’u bëjë ballë burrërisë së kriminelëve …

harley quinn
TV Reviews

Harley Quinn – Sezoni 1

Në një vazhdim të nismës feministe, Harley Quinn vendos të mos jetë më vetëm ‘e dashura e Joker’. Tash e tutje, ajo do të bëjë ekipin e vet të kriminelëve për të marrë primatin e të këqijve të Gothamit. Kur jemi tek ‘Gotham’, nëse e keni parë serinë televizive të përqendruar rreth Detektivit Gordon dhe …