Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
harvey
Filma

Harvey (1950) – Recensim

“Ose mund të jesh i mençur, ose i lumtur. Dhe i mençur kam qenë për shumë kohë. Zgjedh të jem i lumtur” kujton fjalët e së ëmës, Elwood P. Dowd, shoku i Harvit, që është një lepur 1.89m i gjatë. Sigurisht, lepur imagjinar.