Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Jackie (2016) – Recensim

Intriguese është historia e Kennedy-ve! E sheh filmin për zonjën e parë të SHBA-ve dhe futesh për të marr informata edhe një herë, në tentim për të kuptuar pse ka ndodhur çfarë ka ndodhur. Pa marr parasysh sa kohë ke shpenzuar me këtë temë, akoma kërkon të gjesh ndonjë detaj që do të hidhte dritë …