Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
jesus his life
TV Reviews

Jesus His Life – Sezoni 1

Nuk janë të paktë emrat e gjërat që ndajnë e njëkohësisht bashkojnë shumicën e besimeve perëndimore, sidomos ato abrahamike. Sigurisht që figura kryesore është Jezui. Shumë vepra artistike janë bërë në tentim të portretizimit të historisë që rrethon Jezuin, dhe sidomos jetën e tij, por më duhet të përmend patjetër këtë histori tetë episodesh të …