Categories
Filma

Jumanji Welcome to the Jungle (2017) – Recensim

Çfarë do të thoshit nëse do ju thoshte dikush që ky Jumanji është më i mirë se origjinali? Nuk kam shkruar recensim për ‘Jumanji’-n e Robin Williams, dhe