Categories
Televizioni

Ray Donovan – Sezoni 4 Recensim

Armenët, tash rusët! Çfarë ka në radhë? Shqiptarët? Ky sezon i ‘Ray Donovan’ vazhdon kahun që kishte marr duke ngushtuar veprimtarinë e Ray në atë të familjes dhe shoqërisë së tij të ngushtë. Dhe,