Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
king richard
Filma

King Richard (2021)

Suksesi për disa vjen më zor se tjerët! Në Kosovë rol të madh ka vendbanimi, në Amerikë ngjyra e lëkurës! Fansat e tenisit sigurisht njohin historinë e motrave Williams dhe dominimin në botën e tenisit që kanë pasur për njëzet vitet e shkuara. Shumë nga ne kujtojmë njërin nga prindërit me njërën motër të pranishëm …