Showing: 1 - 2 of 2 RESULTS
Milan Sport

Kallaballëku!

Është vështirë të kuptosh rrugën në të cilën lëviz Milani. Kjo ndodh shpesh. Derisa në verë shiti gjithçka të vlefshme, këtë e vazhdoi edhe në fillim të dimrit, për të blerë diçka më të hajrit në fund. Personalisht kam përkrahur politikën e transferime të verës për largimin e Silvas dhe Ibrës dhe pensionimin e pjesës …

Sport

Para SuperBowl XLVII

Kurrë s’do të prisja një finale ndërmjet 49ers dhe Ravens. Derisa djelmoshat nga San Francisco gjithnjë kanë qenë ndër favoritët kryesor për titull, ata të Baltimore deri vonë në pjesën e rregullt kanë pasur lemza të shpeshta duke rrezikuar edhe kualifikimin për përfundimtare. Megjithatë amerikanët janë të njohur për storie filmike me përfundim të përkryer. …