Showing: 1 - 2 of 2 RESULTS
Sport

NBA – Përfundimtaret 2013

Mungesa e Kronikë Amerikane në dy muajt e fundit nuk ka ndikuar që të ndahem nga liga më e fortë në botë, NBA. Vërtetë ‘problemet’ me play-off ishin zgjedhur moti kohë në Lindje, por pjesa e fundit e Perëndimit ishte e paqartë deri në shtesa të ndeshjeve të fundit. Lakersat edhe pa Koben ia dolën …

Sport

Para SuperBowl XLVII

Kurrë s’do të prisja një finale ndërmjet 49ers dhe Ravens. Derisa djelmoshat nga San Francisco gjithnjë kanë qenë ndër favoritët kryesor për titull, ata të Baltimore deri vonë në pjesën e rregullt kanë pasur lemza të shpeshta duke rrezikuar edhe kualifikimin për përfundimtare. Megjithatë amerikanët janë të njohur për storie filmike me përfundim të përkryer. …