Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Sport

Turpërim kapital

Ishte e ditur që Lakersat do të eliminoheshin nga Spurs. Megjithatë elimini pa asnjë fitore dhe me humbjen më të thellë në histori të përfundimtareve në Staples Center nuk ishte në plan. Kurbani i ndeshjes së fundit është Dwight Howard, njëri nga transferimet më përfituese të Lakers në dekadën e fundit. Jo, seriozisht humbën Andrew …