Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
let it snow
Filma

Let It Snow (2019) – Recensim

Nuk di ku e pashë, pahiri, një përshkrim që merrte guximin dhe e vendoste ‘Let It Snow’ në një rang me ‘Love Actually’. Dhe kur e sheh në fillim një këngëtar, një aheng feste, disa linja të rrëfimeve, nis e mendon që mund të ketë diçka të tillë. Pa kaluar shumë kohë, nis të urresh …