Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
licorice pizza
Filma

Licorice Pizza (2021)

Kur jemi tek regjisorët e mbivlerësuar që gjithnjë nominohen për më të mirët e vitit, sigurisht që aty do hasim patjetër Paul Thomas Anderson. E ka një stil më ndryshe të shtjellimit të temës me mënyrat e tija që e dallojnë nga tjerët dhe nga një rend i zakonshëm, gjë që ndihmohet edhe nga ngjyrat …