Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Life of Pie (2012) – Recensim

Life of Pie (2012) IMDB Rejtingu: 7.7 Premiera e shfaqjes: 21 nëntor 2012 Kohëzgjatja: 127 minuta Rejtingu: +12 për shkak të përmbajtjeve tematike emocionale dhe sekuencave frikësuese Zhanri: Dramë, Aventurë Regjia: Ang Lee Skenari: David Magee, Yan Martel (romani) Aktrojnë: Suraj Sharma, Irrfan Khan, Adil Hussain, Tabu Shtëpia filmike: Twentieth Century Fox Një djalë i …