Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Live by Night (2016) – Recensim

Duket ndoshta pak e pazakontë që i biri i një detektivi të del të jetë kriminel, udhëheqës i nëntokës. Haram evlat del të jetë karakteri i Ben Affleckut, Xho Koflin. Ai kapet në grackë të një ujdie ilegale dhe burgoset. Falë intervenimeve