Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Locke (2013) – Recensim

Një çast, një fjalë e vetme, apo edhe e kundërta e një fjale, një heshtje mund tu ndryshoj jetën përgjithmonë. Një udhëtim dy orësh do ti ndryshoj jetën Locke. Lidheni rripin dhe përgatituni për njërin nga udhëtimet më të veçanta që keni pasur. Ivan Locke është nisur në një udhëtim nga Birmingemi për në Londër. …