Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Loving (2016) – Recensim

Çka kishit bo për dashuri? A e kishti lshu shtetin me shku me jetu me kilometra larg? Nejse, dikush edhe shkon me kilometra larg ‘për me gjet’ dashuri tash! Por, jo Richard dhe Mildred Loving. Filmi i Jeff Nichols sjell një tregim tjetër racizmi, një anë tjetër të