Categories
Filma

Mamma Mia! Here We Go Again (2018) – Recensim

Film i mirë është ai në të cilën vritet karakteri i Meryl Streep! I këtillë është ‘Mamma Mia! Here We Go Again.’ Dhe pesë vite pas ngjarjeve në filmin e