Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Zero Dark Thirty (2012) – Recensim

Mark Boal dhe Kathryn Bigelow janë bashkuar për të sjell edhe një realizim të shkëlqyeshëm filmik që përfshinë forcat amerikane. Kësaj radhe të kritikuar dhe injoruar nga shumica e analistëve të kinemasë, dyshja ka dështuar të fitoj shpërblime përkatëse përkundër një pune të mrekullueshme që kanë bërë. Për mendimin tim, Zero Dark Thirty nuk është …