Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
marriage story
Filma

Marriage Story (2019) – Recensim

E urrej Prishtinën! Dhe krejt për arsyet sekondare! Jo për shkak të ajrit të ndotur, jo për shkak të ndërtesave, e as për shkak të snobizmit që thellë në vete përmban. Por, për krejt ata që prodhojnë arsyet sekondare – njerëzit. Janë njerëzit që nuk zbresin nga veturat që lëshojnë atë ajër të ndotur; janë …