Categories
Filma

Black Panther (2018) – Recensim

Kur të rriteni (lexo: plakeni) dhe koha për të parë filma iu pakësohet (ose iu nevojitet të shihni së paku 110-120 filma të rinj çdo vit për ‘punë’) atëherë nisni e kategorizoni se cilët filma ia vlejnë të marrin kohën tuaj, ato 2-3 orë të lira në fundjavë! E me kalimin

Categories
Filma

Mile 22 (2018) – Recensim

Besoj që një pjesë e madhe do të pajtoheshin që për filmat aksion & kriminalistik më të mirë se Mark Wahlberg vështirë është të gjejmë për momentin. Dhe me këtë