Nëse jeni duke përcjell Olimpiadën Dimërore në Eurosport (eurosport player është i përkryer, e për lajme Borozani ;)), atëherë keni mundur të vëreni se si tre medalistët radhiten tek fundi i shtegut dhe presin tjerët të përfundojnë garën, në cilindo sport qoftë ajo. Si zakonisht, më i miri nga rrethi i parë lëshohet i fundit në finale, dhe zakonisht i treti që është duke pritur gabimin e të fundit të marr medalje, për 0.01 sekondë nganjëherë mbetet pa medalje. I katërti.

I katërti në Continue reading