Një vepër në tri akte që provon të sjell vuajtjet dhe sfidat që pëson një i ri zezak me mendime ‘konfuze’. Shkurtimisht kështu do të mund të definonim filmin ‘Moonlight’. Por, ka më shumë në vete. Filmi sjell tregimin për një djalë i cili Continue reading