Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Mother! (2017) – Recensim

Darren Aronofsky di të ngacmoj trurin tonë. Nganjëherë edhe di të luaj me nervat tona, me durimin tonë. Tek ky film ai i bën të dyjat. Sa luan me trurin tonë, aq edhe sfidon durimin tonë për dy orë në një tregim i cili çdo moment që kalon bëhet më i çuditshëm dhe i pakuptimtë. …