Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Mrs. Doubtfire (1993)

Nuk besoj që keni dëgjuar një nënë të jetë më fëmijë se fëmija e saj! Por, që babai është më fëmijë se fëmijët e tij, dhe një barrë shtesë për bashkëshorten, e shpjegon edhe Frojdi në disa mënyra! Një baba i tillë është edhe Danielli, të cilin e lë gruaja e tij, Miranda, pasi nuk …