Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Mudbound (2017) – Recensim

Ku është dallimi ndërmjet një kali dhe një zezaku në një betejë? Zezaku mund të gjuaj me pushkë, prandaj rëndësia e tij është më e madhe! E ku është dallimi ndërmjet një kali dhe një zezaku në Mississippi?