Categories
Filma

Murder on the Orient Express (2017) – Recensim

Nga të gjitha veprat e Agatha Christie, ‘Murder on the Orient Express’ ka më së paku gjasa të adaptohet në vepër televizive apo kinematografike duke mos humbur madhështinë e saj gjatë këtij transformimi. Dhe është