Showing: 1 - 2 of 2 RESULTS
Sport

Turpërim kapital

Ishte e ditur që Lakersat do të eliminoheshin nga Spurs. Megjithatë elimini pa asnjë fitore dhe me humbjen më të thellë në histori të përfundimtareve në Staples Center nuk ishte në plan. Kurbani i ndeshjes së fundit është Dwight Howard, njëri nga transferimet më përfituese të Lakers në dekadën e fundit. Jo, seriozisht humbën Andrew …

Sport

NBA – Përfundimtaret 2013

Mungesa e Kronikë Amerikane në dy muajt e fundit nuk ka ndikuar që të ndahem nga liga më e fortë në botë, NBA. Vërtetë ‘problemet’ me play-off ishin zgjedhur moti kohë në Lindje, por pjesa e fundit e Perëndimit ishte e paqartë deri në shtesa të ndeshjeve të fundit. Lakersat edhe pa Koben ia dolën …