Shkurt dhe mirë. Me sezone të këtilla do të mjaftonin edhe tri-katër sezone të ‘New Girl’ ndoshta. Por, thelbi është shterur moti kohë, dhe ky sezon shërben si një përfundim i duhur për këtë serial. Që Nick dhe Jessica Continue reading