Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Sport

Para SuperBowl XLVII

Kurrë s’do të prisja një finale ndërmjet 49ers dhe Ravens. Derisa djelmoshat nga San Francisco gjithnjë kanë qenë ndër favoritët kryesor për titull, ata të Baltimore deri vonë në pjesën e rregullt kanë pasur lemza të shpeshta duke rrezikuar edhe kualifikimin për përfundimtare. Megjithatë amerikanët janë të njohur për storie filmike me përfundim të përkryer. …