Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Oz The Great and Powerful (2013) – Recensim

Ritregimi modern i filmit, ta quaj ‘legjendar’ të kinematografisë klasike amerikane, fatkeqësisht nuk arrin të matet me cilësinë e filmit të realizuar para më shumë se gjysmë shekulli më parë. Sigurisht që pjesa teknike është shumë herë më e mirë, por cilësia e tregimit mbetet shumë më mbrapa. Dihen tregimet për magjistarin e Ozit, dhe …