Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Prince Avalanche

Fansa të ‘Into the Wild’ është koha juaj! Filmi me Emile Hirsch është shndërruar në një kult, sidomos tek ‘maniakët e filmave’ me shumë fansa që janë të intriguar nga tregimi dhe etja për ti ikur realitetit të brishtë të invadimit teknologjik të jetëve tona. Tregim i përafërt, përsëri me Emile Hirsch vjen në filmin …