Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
psycho
Filma

Psycho (1960) – Recensim

E dua Hitchcockun! E konsideroj si ndër artistët më të mëdhenj të filmit, dhe me Wilder e Capra duhet të jenë aty në majën e të preferuarve të mi! Por e urrej ‘Psycho’! Padyshim që ‘Psycho’ është ndër trilerët psikologjik me ngjyrë të konsiderueshme horrori më të mirë të realizuar ndonjëherë. Një abetare për të …