Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
TV Reviews

The Queen’s Gambit – Sezoni 1 (pa spoilera)

The Queen’s Gambit – Sezoni 1 (pa spoilera) Aq shumë është diskutuar kjo seri sa që ndoshta do të duhej ta bëja me spoilera, pasi nuk besoj që ka mbetur ndokush që nuk e ka parë ende. Sidoqoftë, rregullat janë rregulla, qofshin edhe personale, dhe sezoni i parë, si gjithmonë, është pa spoilera! Ka shumë …