Showing: 1 - 5 of 5 RESULTS
Filma

Justice League (2017) – Recensim

Ajo që nuk po funksionon tek DC dhe Warner Bros deri tani është kombinimi i super-heronjve. Nëse marrim ‘Wonder Woman’ e ‘Man of Steel’, shohim se janë shumë më të vlerësuara se ‘Suicide Squad’ e edhe ‘Justice League’. Personalisht, që

Filma

Bad Neighbors 2 (2016) – Recensim

Për çudi, deri tashti kam parë çdo film të drejtuar nga Nicholas Stoller. Dhe ashtu si qëndrojnë punët, duket se do të vazhdoj këtë adet pasi Storks duket që ia vlen pas trailerave të parë. Deri të shfaqet Storks, vepra e fundit e Stoller i cili ka bërë edhe tituj solid si Get Him to …

Filma

Grown Ups 2 – Recensim

Ose e pëlqeni ose e urreni Adam Sandlerin. Nëse duhet të bëj zgjedhje ndërmjet këtyre dy grupeve, atëherë më me dëshirë do të futesha tek i pari. Ka një komedi ndryshe, dhe shpesh të pështirë e pa të qeshura, por, megjithatë ka diçka siç e quajnë tek RT ‘humor urine’. Diçka ka pasur edhe tek …