Showing: 1 - 10 of 17 RESULTS
Filma

The Godfather Part II (1974) – Recensim

Është e çuditshme ndjenja e prindit ndaj fëmijëve të tij! Disa i shohin si fruta të cilat duhet të japin një pasqyrim më të mirë të tyre, disa i shohin si garanci për moshë të shtyrë, e disa nuk i shohin fare! Sigurisht që ka prindër të mirë, të tillë që dëshirojnë të kënaqin pasardhësit …

Filma

Steve Jobs (2015) – Recensim

‘Steve Jobs’ është filmi më i mirë deri më tani i përgatitur për njërën nga mendjet më të ndritura të viteve të fundit. Pos zgjuarsisë, filmi sjell atë pjesën e panjohur për publikun për Steve Jobs, që dikë si unë e bën të lumtur që përdor Android. Nota personale: 5/5

Filma

Bridge of Spies (2015) – Recensim

Me tërë këta emra të angazhuar, me përvojën që kanë, ‘Bridge of Spies’ ofron një tregim ngazëllues nga fillimi deri në fund. Është një tregim që sjell një periudhë të pasluftës, një periudhe akoma në fazat e para të rehabilitimit. Është një tregim i shtjelluar për merak nga të gjitha figurat e përfshira. Nota personale: 5/5

Filma

Trumbo (2015) – Recensim

‘Trumbo’ mbetet një film, një projekt që sfidon jo medoemos vetëm të kaluarën e Hollywoodit. Sjell në jetë një kryqëzim të padrejtë të njërit që del të jetë nga filmbërësit më të mirë të pasluftës. Nota personale: 4/5

Filma

Creed (2015) – Recensim

‘Creed’ është një komponim i shkëlqyeshëm i përvojës së Stallone dhe talentit të Jordan e Coogler. Lirshëm mund ta konsiderojmë si bartje e stafetës së Rockyt nga Stallone tek këta të fundit. Një bartje stafete që nuk duhet të humbet si nga fansat e Rockyt e filmave sportiv-luftarak, ashtu edhe nga fansat e kinematografisë në përgjithësi. Nota personale: 4/5

Filma

The Big Short (2015) – Recensim

Një vrojtim në botën e epërme të financave, një botë e dhunshme, mizore, e pashpirt për klasën punëtore, që përshkruhet më së miri nga përmbledhja në fund të filmit në zërin e Ryan Goslingut. ‘The Big Short’ është një film që arrin goxha mirë të portretizoj atë se çfarë ka ndodhur në krizën financiare, dhe kush ishin fituesit e humbësit. Nota personale: 5/5