Showing: 1 - 2 of 2 RESULTS
Filma

Suicide Squad (2016) – Recensim

Ajo ideja – ‘ti mbledhim disa emra të stripave dhe të bëjmë një film super-heronjsh’ duket se nuk po funksionon më. Së paku jo me ‘Suicide Squad’ të DC Comics. S’mjafton angazhimi i Batman për disa skena, e s’do të mjaftonte as paraqitja e Wonder Woman.

Filma

Rules Don’t Apply (2016) – Recensim

Nëse doni të bëni diçka, mirëpo për momentin nuk ju paguhet, ose ndoshta edhe kurrë s’do të paguhet (sikur kjo që po e bëj unë tash sa po shkruaj këtë recensim); dhe vendosni të merrni pushim me besimin se talenti nuk do të ju zhduket edhe nëse rri turshi për dekada, atëherë jeni gabim. Këto …