Showing: 1 - 10 of 36 RESULTS
sweet girl
Filma

Sweet Girl (2021)

Një burrë i pikëlluar pas vdekjes së bashkëshortes, kërkon drejtësi për vdekjen e saj derisa provon të mbrojë të bijën. Kështu përshkruhet filmi që ashiqare na njofton që kemi të bëjmë me një film aksion me Jason Momoa dhe Isabel Merced. Dhe të jem i sinqertë, ishin këta dy arsye pse vendosa ta shihja, pasi …

Filma

Fast & Furious 9 (2021)

Nuk di i sati film i kësaj sage është ky, nuk di sa i kam shikuar, por e di që ende më i miri që kam parë nga kjo seri është Tokyo Drift. Tokyo Drift ka një ansambël aktorësh krejt ndryshe nga tjerat, një ambient tjetër, dhe një histori më tërheqëse. Vazhdimet tjera janë ripërpunim, …

the office
Televizioni

The Office – Recensim serie (pa spoiler)

Shanset e dyta zakonisht nuk janë të preferuara, por, nganjëherë del diçka si ‘The Office’ dhe bëhet seria më e dashur për ty! Fillimisht, nuk kam mundur të lidhem me ‘The Office’ për shkak të karakterit kryesor – Michael Scott (Steve Carrell). Çfarë të keqe nuk ka ky njeri? Një shef që mendon se është …

Filma

Silver Linings Playbook (2012) – Recensim

Shumë njerëz e urrejnë të hënën, por për vete e urrej të dielën, sidomos të dielën pasdite, edhe atë kur ekipi im, apo ndonjë ndeshje e madhe luhet në 20:45! Që nga fëmijëria e diela ka qenë e lodhshme – prindërit përgatiteshin për javën e punës, ne duhej të laheshim, planifikonim ku të pyeteshim, edhe …

Filma

The Curious Case of Benjamin Button (2008) – Recensim

Të kthesh kohën mbrapa është e pamundur, por të mendosh mbrapsht nuk është ndonjë gjë e veçantë. Shumica e bëjnë këtë, sidomos ata që identifikohen si ‘overthinker’-a. Mendoj që është një lloj mekanizmi mbrojtës, një besëtytnie, që nëse i mendon të gjitha të këqijat, ato s’do të ndodhin, dhe ti do të befasohesh. Por, nëse …

borat subsequent movie
Filma

Borat: Subsequent Movie (2020) – Recensim

Njëzet vite pas shfrytëzimi të këngëve tona patriotike si kolonë zanore para intervistave të tija, Borat Sagdiyev duket sikur të ishte inspiruar nga një ngjarje e ngjashme politike e jona, për të trajtuar si temë të filmit pasues! Para kolonës zanore në ‘Ali G Show’, historia e Sacha Baron Cohen me shqiptarët kishte nisur me …

the life of emile zola
Filma

The Life of Emile Zola (1937)

Nëse jeni prej atyre që mbushni fjalëkryqe, pothuajse është e pamundur të mos keni dëgjuar për Emile Zola dhe veprën e tij ‘Nana’. Por, jeta e tij në fakt ka qenë pak më me rëndësi se sa vetëm për të plotësuar katër fusha fjalëkryqi. Ky film, fitues i Oskarit për filmin më të mirë të …

1917
Filma

1917 (2019) – Recensim

Më 6 prill të vitit 1917, derisa një regjiment britanik përgatitet për të sulmuar forcat gjermane që po tërhiqen, dy ushtarë ngarkohen me detyrën për të dërguar mesazhin që do të shpëtojë 1600 veta nga futja në kurth fatal. Kështu përshkruhet tema e filmit, por nuk është e saktë, sidomos tek numri i ushtarëve që …

falling inn love
Filma

Falling Inn Love (2019) – Recensim

A ju ka ndodhë, edhe pse nuk keni aplikuar asnjëherë, të ju njoftojnë që jeni fitues fatlum i ‘greencard’? Po? Pa u regjistruar fare? Të gjithëve që nuk kanë adblock ju ka ndodhur, ose shfletuesin Brave! Diçka e ngjashme i ka ndodhur edhe Gabrielas, por për dallim prej të gjithëve të përmendur më lart, kjo …