Showing: 1 - 2 of 2 RESULTS
Filma

Revenge (2018) – Recensim

Një ‘filozofi’ të thjeshtë kam kur vjen puna tek ‘realiteti’ i filmave. Tashti, varësisht prej zhanrit, shikuesi zgjedh se çfarë do të shikojë dhe çfarë pret nga filmi në fjalë. Filma si ‘Revenge’, sfidojnë pak kufijtë e ngjarjes që duket të jetë reale. Nejse, sfidojnë goxha në masë, por nuk është se po premtohet që …

TV Reviews

Revenge 2×02–TV Review

Definitely this is the most unanticipated show that there is. After what happened in the first episode, you may thing that was the clinch of it, but just wait. It’s pretty hard to review a drama of this kind without a spoiler, so if you haven’t watched the episode yet, reconsider reading, although I tried …