Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma Kolumnat në Zëri

Ruby Sparks – Recensim

IMDB Rejtingu: 7.3 Premiera e shfaqjes: 27 korrik 2012 Kohëzgjatja: 104 minuta Rejtingu: +18 për shkak të gjuhës për të rritur dhe narkotikëve Zhanri: Fantazi, Komedi, Romancë Regjia: Jonathan Dayton, Valerie Faris Skenari: Zoe Kazan Aktrojnë: Paul Dano, Zoe Kazan, Annette Bening, Antonio Banderas, Steve Coogan Shtëpia filmike: Fox Searchlight Ka kohë që kam pritur …