Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Rules Don’t Apply (2016) – Recensim

Nëse doni të bëni diçka, mirëpo për momentin nuk ju paguhet, ose ndoshta edhe kurrë s’do të paguhet (sikur kjo që po e bëj unë tash sa po shkruaj këtë recensim); dhe vendosni të merrni pushim me besimin se talenti nuk do të ju zhduket edhe nëse rri turshi për dekada, atëherë jeni gabim. Këto …