Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Rust and Bone (2012) – Recensim

Rust and Bone (2012) IMDB Rejtingu: 7.6 Premiera e shfaqjes: 21 nëntor 2012 Kohëzgjatja: 120 minuta Rejtingu: +18 për shkak të përmbajtjes së rëndë për të rritur, nudizmit, dhunës dhe gjuhës Zhanri: Dramë, Mister Regjia: Jacques Audiard Skenari: Craig Davidson, Jacques Audiard, Thomas Bidegain Aktrojnë: Marion Cotillard, Matthias Schoenaerts Shtëpia filmike: Sony Pictures Classics I …