Showing: 1 - 3 of 3 RESULTS
shameless 10
TV Reviews

Shameless S.10 (me spoilera)

Ka qenë një mot me borë, me tokën jo të mbuluar të tërën. Frenku ia nisë një përshkrim të familjes së tij, që kulmon me përshkrimin e Liamit. Episodi i parë ka përfunduar me Stivin dhe Fionën! Pa Fionën nuk po bojka… Që nga ‘problemet’ me vazhdimin e kontratave kur Emy Rossum kërkonte pagesë të …

TV Reviews

Shameless – Sezoni 7 (me spoilera)

Së pari më duhet të pranoj që lajmi se Emy Rossum ka gjetur marrëveshjen me producentët ka qenë diçka që më ke rehatuar goxha shumë. Mendoj që është herët për ‘Shameless’ të përfundoj, dhe karakteret kanë akoma shumë punë për të bërë para aktit final. Sidomos pas këtij sezoni ku duket se janë rehatuar në …