Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

The Shape of Water (2017) – Recensim

Gjatë Luftës së Ftohtë, në një ndërtesë sekrete, punojnë dy ndihmëse higjienike, një e zezë dhe një shurdhmemece. Kjo e fundit, nis të hetoj më shumë se çfarë fshihet pas prurjes së re në ndërtesë, për të zbuluar një krijesë ujore, të prangosur, e cila më vonë do të mësohet se i ka merak vezët. …