Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Sing (2016) – Recensim

Edhe kafshët duket se janë prekur nga mania e The Voice e The X-Factor. (Ndoshta) Inspiruar nga këto, Buster Moon, një miush, hap audicionet për një shfaqje muzikore e cila do të mblidhte mjaft para për të shpëtuar teatrin e tij. Falë një sekretare të plakur, shpërblimi shtohet për dy zero dhe konkurruesit renditen para …