Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Sport

Është koha për Bowl

Si zakonisht përfundimi/nisja e fazës finale të sezonit në futbollin amerikan universitar sinjalizohet me ndeshjen ndërmjet Armatës dhe Marinës. Ndoshta ky sezon nuk ishte prej atyre ‘të kotëve’ kur kishim një, eventualisht dy programe që dominonin ligën, dhe kjo është arsyeja pse bën bowl ndeshjet më madhështore. Katër javë para fundit askush nuk priste, disa …