Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
stand by me
Filma

Stand by Me (1986) – Recensim

Para lufte, nëpër katunde, para se të shpërnguleshin të gjithë në qytete punoheshin arat, dhe ndër shumë kultura bujqësore, ishte edhe ajo e bostanit. Për të ruajtur bostanin nga hajdutët eventual, që zakonisht ishin adoleshentë, ndërtoheshin kasolle të vogla. Këto kasolle janë zhdukur, ngjashëm sikur ‘treehouse’ nëpër filmat e tashëm. Gordi është duke luajtur karta …