Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
stargirl
TV Reviews

Stargirl – Sezoni 1 (pa spoilera)

Kur të mbërrini të tridhjetat, me shumë gjasë do të hiqni dorë nga seritë me super-heronj! Unë e kam bërë këtë pak më herët, por koha e pandemisë dhe mungesa e serive aktuale, dhe mbi të gjitha Joe McHale në episodin e parë (nuk kthehet në tjerët) më bënë që të nisë dhe të vazhdojë …